Lotta Norberg

 

Lite om mig.

/1-en-31a3c771ddcb1bc7239d9a06dbb9bbdfkj.jpg

 Som instruktör

Här skulle jag vilja ta lite utav utrymmet och passa på dela med mig av vad jag har för filosofi. Om du ska spendera tid tillsammans med mig, så vill du förmodligen veta lite om vad du kan förvänta dig av tiden tillsammans med mig som tränare. Tiden du har värdesätter du säkert högt, och vill ha ut så mycket som möjligt från den.
Jag håller mig på ett deltagarantal på max 6 ekipage och givetvis går det även att köra enskilda pass. Då får du mer utav min tid och jag kan tillsammans med dig arbeta mer inviduellt.
 
    
När jag bygger något, så som en box, corall eller foderhäck så vill jag alltid ha en solit grund så solid som jag bara kan få den. För det är ju så, att det som sen byggs är inte starkare än grunden.  Med hästar är det ingen skillnad, allt avgörs med en bra grundträning. Hästen skall vara mjuk och tillfreds i både kropp och själ.
Jag älskar att dela med mig och hjälpa andra om ”hur” de kan träna sin häst att trivas och bli den partner som man vill ha i sitt arbete. Det kan vara trail,pleasure,rining, dressyr,hoppning,cutting, roping det spelar ingen roll vilken disciplin.
Mitt arbete som instruktör är att bryta ner informationen i små portioner som gör ditt arbete med din partner mer lättförståerligt och använbart. Det som du lär dig ska vara ett naturligt beteende i din vardag med hästen. Något som du tar med dig hem, och inte något du bara gör i din ”träning”.
Många kommer hit av flera orsaker, med varierande bakgrund och klass.  De har olika mål för sin träning.  Det är alltid lika underbart att se någon som kliver över sin höga tröskel och kanske rent av galopperar i en volt för första gången trygg och säker. Se att både häst och ryttare visar ”jag kan, jag kan”.
Det kanske är en som aldrig klarat av att rida ut. Men som nu tillsammans med sin ”partner” rider ut för att njuta av sin tid tillsammans.
Det är den känsla som gör mitt lärande till en upplevelse varje gång. Detta sker dagligen. Jag är oerhört lycklig över mitt arbete, och ser fram emot att tillsammans med dig uppleva denna känsla.
Lotta Norberg

/bilder-fran-ipone-271.jpg

/img-1798.jpg

 

/1-en-31a3c771ddcb1bc7239d9a06dbb9bbdfkj.jpg

/img-0409.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)